[INSERT_ELEMENTOR id=”879″]

Ny ägare på Yogashala

Hej alla nya och gamla vänner till Yoga Shala,

Nu har jag en glädjande nyhet till er, nu är det klart att jag tar över Yoga Shala från och med 1 augusti 2022 och höstterminen kommer starta i augusti med pompa och ballonger men mer information om det kommer.

På schemat till höst kommer ni finna drop-in pass och kurser i YinYoga, Hormonyoga, Medicinskyoga och Kundaliniyoga med mig Ulrica och Ashtangayoga med Åsa. Passa på att prova Hormonyoga gratis med mig den 21 juni 2022 kl 19:30. Boka som vanligt via TimeCenter.

Jag heter som sagt Ulrica Wedberg och några har redan träffat mig på YinYoga tisdagar och onsdagar som vikarie för Catarina.  Jag är utbildad som lärare i Kundalini-, Yin-, Medicinsk- och Hormonyoga och har drivit ett företag som heter Yoga Shine sedan 2021.  Jag kom i kontakt med kundaliniyoga 2012 och Yinyoga 2016. För mig är yoga ett holistiskt sätt att ta hand om både kropp och själ, ett välbefinnande som jag vill dela med mig av.

Recension efter ett av mina pass:
”Tack fina du för igår. Hade en go’känsla i kroppen hela dagen. Vaknar idag och känner att jag har så himla mycket tålamod, förståelse och varma tankar och känslor.”
(mina kollegor är mina testare fast dem inte vet om det, ha ha ha) ”

”Tack igen Ulrica, Det var en superhärlig stund och du var så behaglig i rösten och framtoningen…. Lugn och trygg”

På helgerna kommer jag fortfarande erbjuda uthyrning av lokalen, maila mig om du är intresserad info@yogashala.se

Väl mött!

Ulrica Wedberg