Den lilla studion med det stora hjärtat

Våra klasser

Våra klasser

YinYoga
MjukYoga
HormonYoga
AshtangaYoga
Pranayama /BreathWork
Yoga på stol
MedicinskYoga

Yinyoga

Yinyogan är en lugn, meditativ yogaform där vi håller positionerna i ca 3-5 minuter. Genom att hålla kroppen i samma position under längre tid kommer vi åt faschian (som är en del av bindväven), leder, ligament och är känd för att kunna släppa djupt liggande spänningar i kropp, sinne och balanserar upp energiflödet i våra kroppar. YinYoga är fantastiskt avkopplande och energigivande yogastil som passar dig som aldrig provat yoga samt för dig som känner sig stela pga träning eller ålder.

AshtangaYoga

Ashtangayogan är en kraftfull dynamisk yoga. Ashtangans positioner följer alltid en bestämd ordning där varje position förbereder kroppen för nästa position så kroppen och sinnet öppnar upp och balanserar energiflödet.

AshtangaYoga
Mysore

Mysore är Ashtangayogans mål. Alla yogar i egen takt efter sin egen andning. Läraren finns i klassen och justerar och assisterar dig utifrån där du är och på så sätt blir yogan individuell.

AshtangaYoga
Ledd Primary

Läraren leder genom hela första serien i ashtatangayoga. Du behöver inte kunna hela första serien utan modifierar positionerna och anpassar dem utifrån där du är.

Restorative

Restorative yoga handlar om att slappna av och låta kroppen vila och förnya sig. Restorative betyder återhämtning.

Målet är att slappna av och släppa taget helt och fullt för att låta kroppen fokusera på att vitalisera sig.