[INSERT_ELEMENTOR id=”879″]

Barnyoga

Har du ett barn mellan 5-9 år som vill testa på yoga? Under fem torsdagar bjuder Elin Nyberg in till en kurs i barnyoga. Yogan utgår från en lekfull och spännande saga som kombineras med olika yogarörelser och andning. Klassen bjuder på både lite puls och vi övar på rörlighet, balans och närvaro. Klassen avslutas alltid med en skön avslappning. Yoga är helt utan prestation och ger barnet en möjlighet att stanna upp.

Ingen som helst erfarenhet krävs. Yogapasset görs utan förälder. Ibland behöver speciellt de yngre barn ha förälder med sig för att känna sig trygga. Önskar barnet att förälder är med så kommer den möjligheten att finnas. Du som förälder är då välkommen att yoga med oss på egen matta.

Kursen går torsdagar med fem kurstillfällen,

13 januari – 10 februari, 2022
Tid: 16.30-17.15

Välkommen att kontakta mig vid frågor.

Anmälan: Anmälan mailas till elin.k.nyberg@gmail.com. Din anmälan är bekräftad och bindande när du mottagit en bokningsbekräftelse från mig via e-post.

Bokningsvillkor
I dessa bokningsvillkor kan du läsa om de villkor som gäller för anmälan/bokning och betalning. Genom att anmäla/boka accepterar du bokningsvillkoren. Bokningsvillkoren gäller från den 30 november 2021.

Anmälan/bokning
Anmälan görs genom att skicka ett mail till elin.k.nyberg@gmail.com. Din anmälan är bindande när du mottagit en bokningsbekräftelse från mig via e-post.

Betalning
Jag fakturerar genom egenanställningsföretag Frilans Finans.

Avbokning, ombokning, återbetalning och genomförande bokad kurs
Vid avbokning av kursen görs ingen återbetalning, men du kan sätta någon annan i ditt ställe. Ombokning kan inte göras. Vid frånvaro från pass sker ingen återbetalning

Om jag blir sjuk eller av annan oförutsedd anledning inte kan genomföra något tillfälle kommer detta att flyttas till efter avslutad kurs. Vid för få anmälda förbehåller vi rätten att ställa in kursen, du betalar då självklart inget.