Den lilla studion med det stora hjärtat

Internationella yogadagen

Fira Internationella Yogadagen tillsammans med oss på Yogashala. Dagen är instiftad av FN 2014 för att sprida yoga, hälsa och välmående till fler. Den 21 juni bjuder vi in dig till vår studio för att yoga kostnadsfritt på samtliga klasser under dagen, passa på att redan nu reservera din plats via bokningssystemet.

Schema 21 juni:

09:30 – 10:45
SensingYoga, 75 min med Anita

11:15 – 12:00
Gongvila, 45 min med Ulrica

17:00 – 18:20
Ashtanga Mjuk-Ledd 80 min, Åsa och Anna

19:00 – 20:15
YinYoga med gongvila, 75 min Ulrica 

För vem?
Passar nybörjare eller van yogi.

Klädsel?
Mjuka kläder tex mjukisbyxor, t-shirt och en långärmad tröja till vilan, vi yogar barfota men ha gärna ett par strumpor med dig. Gongvilan behöver inget ombyte, kom som du är

Utrustning?
I studion finns allt du behöver.

Vart?
Yogashala Sundsvall, Esplanaden 18, Sundsvall

Yogan utövas i en yogastudio, ett lugnt rum där mobiltelefonerna är avstängda och fokus ligger på den egna yogautövningen. I våra lokaler finns en lounge där vi serverar vatten och Yogitea, dusch, omklädningsrum och toalett samt en liten butik där vi säljer yogatillbehör och lite annat smått och gott.

Bokningsinformation
Blir passen uppbokade kan du ställa dig på väntelista, när det blir en plats ledig blir den ledig för alla på väntelistan, så först till kvarn. Kom ihåg att ge din plats till någon annan genom att avboka om du får förhinder.

Erbjudande 21 juni:
För att främja hälsa och välmående ger vi dessutom en extra bonus vid köp av 10-klippkort den 21 juni samt rabatt på yogaprops till er som yogar hemma: Mixa matcha Yogiraj – Köp 2 få 20 % rabatt. 
Vi har bla Yogabolster, Meditationskuddar, Yogaväska, Yogaband. Vi har öppet i samband med passen.
Gäller lagervaror i studion den 21 juni 2023

För frågor runt dagen
Maila: info@yogashala.se eller ring 0760-21 96 22