Den lilla studion med det stora hjärtat

Nyfiken på YinYoga?

Kanske har du funderat på att prova men inte kommit längre än till tanken. Passa på att boka in dig på denna minikurs på 3 ggr tillsammans med andra nybörjare.

YinYoga är en lugn, meditativ yogaform där vi håller positionerna i ca 3-5 minuter. Genom att hålla kroppen i samma position under längre tid kommer vi åt faschian (som är en del av bindväven), leder, ligament och är känd för att kunna släppa djupt liggande spänningar i kroppen 

Under den här kursen kommer vi prova lite olika positioner utifrån din kropp, prata lite runt Yinyogans filosofi och prova medveten andning för att lättare kunna slappna av och släppa spänningar i kroppen.

För vem?
Alla nybörjare

Klädsel?
Mjuka kläder tex mjukisbyxor, t-shirt och en långärmad tröja till vilan, barfota eller strumpor

Utrustning?
Du behöver inte ta med någonting. I lokalen finns alla tillbehör du behöver men önskar du ta med egen matta och filt går det bra. 

Vart?
Yogashala Sundsvall, Esplanaden 18, Sundsvall

Yogan utövas i en yogastudio, ett lugnt rum där mobiltelefonerna är avstängda och fokus ligger på den egna yogautövningen. I våra lokaler finns en lounge där vi serverar vatten och Yogitea, dusch, omklädningsrum och toalett samt en liten butik där vi säljer yogatillbehör och lite annat smått och gott.

Bokningsinformation
Vi blir max 12 personer. Om det är för få anmälda 3 dagar före kursstart ställs kursen in. 

Betalning / Friskvård
Via bokningssystemet betalar du med kort direkt eller väljer ”på plats” dvs Swish. Sista betalningsdatum för kurser och workshops är senast 3 dagar före kursstart så väljer du ”på plats”  mailas Swishnumret till dig när vi börjar närma oss kursstart. Kvitto kommer per mail.

E-passi: Det går bra att köpa kursen via Epassi, logga in via webläsare (ej app)

För frågor om bokning 
Maila mig på info@yogashala.se eller ring 0760-21 96 22

Varmt välkommen!

Ulrica Wedberg