Den lilla studion med det stora hjärtat

Nyfiken på Yoga?

Kanske har du funderat att prova yoga men inte kommit längre än till tanken. Passa på att boka in dig på denna minikurs och prova 4 ggr tillsammans med andra nybörjare.

Tillfälle 1 & 2, YinYoga 
Yinyoga är en lugn, meditativ yogaform där vi håller positionerna i ca 3-5 minuter. Genom att hålla kroppen i samma position under längre tid kommer vi åt faschian (som är en del av bindväven), leder, ligament och är känd för att kunna släppa djupt liggande spänningar i kroppen

Tillfälle 3 & 4 Mjukyoga
MjukYoga har mjuka inkännande positioner och passar er som vill utöva en lugn och mjuk yogaform som hjälper dig att hålla kropp och sinne i balans. Passen fokuserar på positioner för ny energi, ökad rörelse i kroppen, rygg och axlar, hormonell balans, ökat lymfflöde och återhämtning.

Under den här kursen kommer vi prova lite olika positioner utifrån din kropp, prata lite runt yogans filosofi och prova medveten andning för att lättare kunna slappna av och släppa spänningar i kroppen.

För vem?
Alla nybörjare

Klädsel?
Mjuka kläder tex mjukisbyxor, t-shirt och en långärmad tröja till vilan, barfota eller strumpor

Utrustning?
Du behöver inte ta med någonting. I lokalen finns alla tillbehör du behöver men önskar du ta med egen matta går det bra. 

Vart?
Yogashala Sundsvall, Esplanaden 18, Sundsvall

Yogan utövas i en yogastudio, ett lugnt rum där alla digitala enheter är avstängda. I våra lokaler finns en lounge där vi serverar vatten och Yogitea, dusch, omklädningsrum och toalett samt en liten butik där vi säljer yogatillbehör och lite annat smått och gott.

Bokningsinformation
Vi blir max 12

Betalning / Friskvård
Boka med Swish. Sista avbokningsdagen för kurser  är 72 timmar före start. 
Kvitto kommer automatiskt via mail
E-passi: Det går bra att köpa kursen via Epassi.

För frågor om bokning 
Maila mig gärna på info@yogashala.se eller ring 0760-21 96 22

Varmt välkommen!

Ulrica Wedberg