Gongbad med fullmånemeditation

Söndag den 9 oktober 2022  kl. 14:00 -16:00

Inom yogan anses tiden vid fullmåne vara en viktig tid för meditation. Månens faser jämförs med livets kretslopp; årstider, dag och natt, födelse och död att släppa taget om det gamla för att kunna välkomna något nytt

Vi börjar med att komma in i det yogiska andetaget för att koppla på det parasympatiska nervsystemet för lugn och ro, lite mjuka yogarörelser (inga problem om man är nybörjare) för att öppna upp energiflödet, en fullmånemeditation och därefter sjunker vi ner på yogamattan för en helande resa in i kroppen, i vila till vibrationer från min underbara gong som vibrerar till vårt hjärtchakra. Ett balanserat hjärtchakra främjar kärlek, självförtroende, insikt och klarhet. 

Kom i mjuka lediga kläder, vi har matta, kuddar, bolster och filtar till utlåning men det går givetvis bra att ta med eget.

Efter gongbadet serveras det Yogitea i loungen.

Varmt välkommen!

ANMÄLAN:
Klicka på ”Boka här” så länkas du till vårt bokningssystem Touchup. Bokning och betalning sker på samma ställe.  När du lagt aktuell kurs i varukorgen kan du läsa om våra bokningsvillkor för kurser och workshops.

Har du frågor om gongbadet? 
Kontakta oss gärna

E-post: info@yogashala.se
Tel: 076-021 96 22