Den lilla studion med det stora hjärtat

Ulrica Wedberg

Välkommen till Yogashala det är jag som äger och driver studion sedan 1 augusti 2022.

För mig är yoga ett holistiskt sätt att ta hand om både kropp och själ, ett välbefinnande som jag vill dela med mig av.

Jag är internationellt certifierad kundaliniyogalärare KRI och har vidareutbildat mig  till lärare i Medicinskyoga, Hormonyoga, GravidYoga och Yinyoga.

Förutom yogalärare är jag  diplomerad i Reik Steg 1 Okuden och Steg 2 Shoden.

Välkommen till oss på Yogashala

Åsa Bergman

Yogans enkla kraftfulla effekter fångade mej och är numera en stor del av mitt liv. Yogan har blivit en form av terapi , ett behov en trygg plats där jag sant kan vara. En plats där alla känslor är välkomna och tillåtande. 

På yogamattan balanseras jag både fysiskt och mentalt i oavsett om de är dynamisk Ashtanga  eller meditativ Yinyoga jag praktiserar.

Jag är utbildad Ashtanga och yinyogalärare på YogaDevi i Stockholm där jag också haft förmånen att assistera ashtangayogautbildningar med mina lärare. Jag fyller mej kontinuerligt med utbildningar, workshops , teachertraining i yogans värld – en inre resa som ständigt pågår.

Att undervisa  yoga är en gåva , som jag tryggt och ödmjukt vill dela med mej av. Alla har vi för första gången stått på mattan . Vi möts och börjar där.

Anita Zetterström

Yogan är för mig en daglig kompass mot en hållbar hälsa i min vardag.
Yogan hjälper mig landa i mig själv, i kroppen, ger mig balans i livet och är för mig en källa till återhämtning i såväl kropp som sinne.

Att ge sig själv en stund på mattan, är den finaste gåvan du kan ge till dig själv, du får så mycket tillbaka.

Jag är utbildad inom Sensing Yin, YinYoga samt Restorative

Är även utbildad i Reiki, Usui Holi Fire, steg I och steg II, samt i Gongspel då jag även uppskattar dess läkande vibrationer som det ger.

Ser fram emot att mötas på mattan.

Anna Grahn

Jag hittade yogan när jag sökte ett sätt att hitta balans i vardagen. Efter några år av att ha testat olika yogaformer fastnade jag för Ashtanga Yoga med dess fasta dynamiska sekvenser som förbereder kroppen och stillar sinnet för meditation. Sedan 2010 har jag praktiserat Ashtanga Yoga regelbundet för min lärare Laruga Glaser vid Yogayama i Stockholm. Yogan har blivit en stor del av mitt liv.

Under åren har jag gått många kurser, workshops och retreats för att fördjupa mig i Ashtanga Yoga. Jag har yogat mig igenom två graviditeter. Jag har gått lärlingsprogrammet för Laruga Glaser på Yogayama i Stockholm 2017 och har därefter varit assisterande lärare på Yogayamas Mysoreprogram.

Nu finns jag i Sundsvall och jag ser fram emot att möta er på mattan.