Åsa Bergman

Yogans enkla kraftfulla effekter fångade mej och är numera en stor del av mitt liv. Yogan har blivit en form av terapi , ett behov en trygg plats där jag sant kan vara. En plats där alla känslor är välkomna och tillåtande. 

På yogamattan balanseras jag både fysiskt och mentalt i oavsett om de är dynamisk Ashtanga  eller meditativ Yinyoga jag praktiserar.

Jag är utbildad Ashtanga och yinyogalärare på YogaDevi i Stockholm där jag också haft förmånen att assistera ashtangayogautbildningar med mina lärare. Jag fyller mej kontinuerligt med utbildningar, workshops , teachertraining i yogans värld – en inre resa som ständigt pågår.

Att undervisa  yoga är en gåva , som jag tryggt och ödmjukt vill dela med mej av. Alla har vi för första gången stått på mattan . Vi möts och börjar där.

Therese Lögdahl

therese-l-465px

För Therese handlar yoga om acceptans. Hitta ditt sätt att yoga på, lyssna på din kropp och bibehålla det i din egen takt. Hon försöker ge människor större möjlighet att utveckla sitt förhållande till sig själva med ett accepterande förhållningssätt.

”Yoga för mig är en resa, att gång på gång lära känna sig på nytt i det enda konstanta, förändring. Att öva den acceptans och tillit som kommer med yoga är ovärdeligt för mig. Att ge sig hän till det som är och finna ro i det. Det läker.”

Therese har många års erfarenhet av yoga och meditation och är utbildad yogaterapueft (E-RYT 500). Hon leder gravidyoga, hatha för nybörjare och avancerad, yin, restorative och vinyasa. Nu sist utbildade hon sig även i myofacial avspänning. Bland hennes lärare finns Leslie Kaminoff, Kosta Miachin, Michelle Lam, Ina May Gaskin.