Catarina Karlsson

Jag är Catarina, jag är lärare och jag är elev.

Yoga för mig är att vara med mig själv i tystnad. Det är att möta mig själv och gilla den jag möter. Yoga är så mycket glädje och omtänksamhet. Det finns så mycket i yogan som är fantastiskt. Den kravlösa yogan, den utmanande yogan, den stärkande och yogan som förändrar.

Jag är diplomerad yogalärare i ashtanga-  yin- och restorative yoga och leder klasser i ashtangayoga, yinyoga, restorative yoga och meditation.

Min lärarutbildning har jag gått på Yoga Devi Stockholm dit jag gärna återvänder för att gå utbildningar, workshops och kurser.

Yogan är en ständig resa och jag fyller mig kontinuerligt med workshops, kurser och teachertranings.

Åsa Bergman

Yogans enkla kraftfulla effekter fångade mej och är numera en stor del av mitt liv. Yogan har blivit en form av terapi , ett behov en trygg plats där jag sant kan vara. En plats där alla känslor är välkomna och tillåtande. 

På yogamattan balanseras jag både fysiskt och mentalt i oavsett om de är dynamisk Ashtanga  eller meditativ Yinyoga jag praktiserar.

Jag är utbildad Ashtanga och yinyogalärare på YogaDevi i Stockholm där jag också haft förmånen att assistera ashtangayogautbildningar med mina lärare. Jag fyller mej kontinuerligt med utbildningar, workshops , teachertraining i yogans värld – en inre resa som ständigt pågår.

Att undervisa  yoga är en gåva , som jag tryggt och ödmjukt vill dela med mej av. Alla har vi för första gången stått på mattan . Vi möts och börjar där.

Birgitta-fyrkant-600px

Birgitta Österlund

För mig är ashtanga yoga en fantastiskt vacker tradition och kunskap som jag respekterar och känner stor ödmjukhet inför – där finns utrymme för lek och livsglädje likväl som stabilitet, styrka och lugn.

Jag gick min första instruktörsutbildning för snart 20 år sedan och kärlek uppstod. Jag har gått flera utbildningar, teachers trainings, gått på workshops och tränat för flera av de stora namnen inom yoga. Jag har instruerat bland annat på IKSU och Balettakademien i Umeå.

Sedan kom livet emellan – med barn och allt annat men yogan fanns kvar som en kär vän vid min sida – periodvis har jag däremot tappat bort yogan och träningen helt.

Men nu står jag här på mattan med hjärtat fullt av kunskap och erfarenhet och vill fortsätta yogans väg – tillsammans med er.

Det går inte att säga det bättre än Sri K. Pattabhi Jois – “Do your practice and all is coming.”” – det gäller fysiskt, mentalt och känslomässigt.

20210708-105735

Anna-Greta Almroth Tissari

För mig är yoga och meditation ett sätt att hålla kropp och sinne rent och vitalt. För att förändras behöver du göra samma sak om och om igen. Att gå utan att anlända.
I mina klasser uppmuntrar jag dig till att hitta ditt lugn och lyssna inåt och komma närmare dig själv. Att skapa en varm och trygg energi i rummet där du kan släppa all prestation.
 
Jag är utbildad Yin och Kundaliniyoga och Medicinsk yoga lärare. Jag har många års erfarenhet av att leda meditations och shamantrum grupper. Jag arbetar även med Healing och Kristallhealing.

 

therese-l-465px

Therese Lögdahl

För Therese handlar yoga om acceptans. Hitta ditt sätt att yoga på, lyssna på din kropp och bibehålla det i din egen takt. Hon försöker ge människor större möjlighet att utveckla sitt förhållande till sig själva med ett accepterande förhållningssätt.

”Yoga för mig är en resa, att gång på gång lära känna sig på nytt i det enda konstanta, förändring. Att öva den acceptans och tillit som kommer med yoga är ovärdeligt för mig. Att ge sig hän till det som är och finna ro i det. Det läker.”

Therese har många års erfarenhet av yoga och meditation och är utbildad yogaterapueft (E-RYT 500). Hon leder gravidyoga, hatha för nybörjare och avancerad, yin, restorative och vinyasa. Nu sist utbildade hon sig även i myofacial avspänning. Bland hennes lärare finns Leslie Kaminoff, Kosta Miachin, Michelle Lam, Ina May Gaskin.