Catarina Karlsson

Yoga för mig är bara glädje. I yogans finns  så många möten, med andra men inte minst med mig själv och mina förmågor. Det är att möta mig själv och gilla den jag möter. Det finns så mycket i yogan som är fantastiskt. Den kravlösa yogan, den utmanande yogan, den stärkande och yogan som förändrar.

Jag är diplomerad yogalärare i ashtanga-  yin- och restorative yoga . Dessutom är jag även mindfulness- och meditationslärare med särskild förkärlek till Yoga Nidra, den yogiska sömnen.  Jag också  Reiki healer och är initierad i första och andra graden av usuisystem av naturlig helaing.

På min yogaresa har jag börjat intressera mig för yogans kusin, Qigong och har hösten 2021 påbörjat en utbildning i Zineng Qigong.

Ja som ni ser så är yogan är en ständig resa. Kom och var med på den resan.

Åsa Bergman

Yogans enkla kraftfulla effekter fångade mej och är numera en stor del av mitt liv. Yogan har blivit en form av terapi , ett behov en trygg plats där jag sant kan vara. En plats där alla känslor är välkomna och tillåtande. 

På yogamattan balanseras jag både fysiskt och mentalt i oavsett om de är dynamisk Ashtanga  eller meditativ Yinyoga jag praktiserar.

Jag är utbildad Ashtanga och yinyogalärare på YogaDevi i Stockholm där jag också haft förmånen att assistera ashtangayogautbildningar med mina lärare. Jag fyller mej kontinuerligt med utbildningar, workshops , teachertraining i yogans värld – en inre resa som ständigt pågår.

Att undervisa  yoga är en gåva , som jag tryggt och ödmjukt vill dela med mej av. Alla har vi för första gången stått på mattan . Vi möts och börjar där.

Therese Lögdahl

therese-l-465px

För Therese handlar yoga om acceptans. Hitta ditt sätt att yoga på, lyssna på din kropp och bibehålla det i din egen takt. Hon försöker ge människor större möjlighet att utveckla sitt förhållande till sig själva med ett accepterande förhållningssätt.

”Yoga för mig är en resa, att gång på gång lära känna sig på nytt i det enda konstanta, förändring. Att öva den acceptans och tillit som kommer med yoga är ovärdeligt för mig. Att ge sig hän till det som är och finna ro i det. Det läker.”

Therese har många års erfarenhet av yoga och meditation och är utbildad yogaterapueft (E-RYT 500). Hon leder gravidyoga, hatha för nybörjare och avancerad, yin, restorative och vinyasa. Nu sist utbildade hon sig även i myofacial avspänning. Bland hennes lärare finns Leslie Kaminoff, Kosta Miachin, Michelle Lam, Ina May Gaskin.

Anna-Greta Almroth Tissari

För mig är yoga och meditation ett sätt att hålla kropp och sinne rent och vitalt. För att förändras behöver du göra samma sak om och om igen. Att gå utan att anlända.
 
I mina klasser uppmuntrar jag dig till att hitta ditt lugn och lyssna inåt och komma närmare dig själv. Att skapa en varm och trygg energi i rummet där du kan släppa all prestation.
 
Jag är utbildad i Yin- och Kundaliniyoga samt Medicinsk yoga lärare. Jag har många års erfarenhet av att leda meditations- och shamantrumgrupper. Jag arbetar även med Healing och Kristallhealing.