Adress: Esplanaden 18, Sundsvall
E-post: info@yogashala.se
Tel: 073-0890012

Åsa Bergman

Yogans enkla kraftfulla effekter fångade mej och är numera en stor del av mitt liv. Yogan har blivit en form av terapi , ett behov en trygg plats där jag sant kan vara. En plats där alla känslor är välkomna och tillåtande. 

På yogamattan balanseras jag både fysiskt och mentalt i oavsett om de är dynamisk Ashtanga  eller meditativ Yinyoga jag praktiserar.

 

Jag är utbildad Ashtanga och yinyogalärare på YogaDevi i Stockholm där jag också haft förmånen att assistera ashtangayogautbildningar med mina lärare. Jag fyller mej kontinuerligt med utbildningar, workshops , teachertraining i yogans värld - en inre resa som ständigt pågår.

Att undervisa  yoga är en gåva , som jag tryggt och ödmjukt vill dela med mej av. Alla har vi för första gången stått på mattan . Vi möts och börjar där.

 

Catarina Karlsson

Jag är Catarina, jag är lärare och jag är elev.

 

Yoga för mig är att vara med mig själv i tystnad. Det är att möta mig själv och gilla den jag möter. Yoga är så mycket glädje och omtänksamhet.

 

Det finns så mycket i yogan som är fantastiskt. Den kravlösa yogan, den utmanande yogan, den stärkande och yogan som förändrar.

Jag är diplomerad yogalärare i ashtanga-  yin- och restorative yoga och leder klasser i ashtangayoga, yinyoga, restorative yoga och meditation.

 

Min lärarutbildning har jag gått på Yoga Devi Stockholm dit jag gärna återvänder för att gå utbildningar, workshops och kurser.

Yogan är en ständig resa och jag fyller mig kontinuerligt med workshops, kurser och teachertranings. 

Peter

Selander

Jag ser yoga som något livsomvälvande. Yoga hjälper mig att må bra och håller mig frisk. Yoga är ett stöd i känslostormar, ett ljus mitt bland de mörkaste tankar och syre när jag är trängd. Yoga har en förmåga att samla ihop mina mentala, kognitiva, fysiska, och subtila resurser. För mig kan yoga innebär en uppslukande lycka, och kanske är det vägen till den yttersta friheten med totalt uppvaknande.

Yoga är revolution! I sina bästa stunder ifrågasätter det normer och förväntningar, och ger dig chansen att vara dig själv.,

Jag har praktiserat ashtangayoga i 15 år, och genomgått 200h teacher training på Yogayama i Stockholm. Sedan några år räknar jag David Garrigues som min yogalärare.
I Sundsvall har jag tidigare undervisat på Ego hälsostudio och Yogastudion.

Therese 
Lögdahl

För Therese handlar yoga om acceptans. Hitta ditt sätt att yoga på, lyssna på din kropp och bibehålla det i din egen takt. Hon försöker ge människor större möjlighet att utveckla sitt förhållande till sig själva med ett accepterande förhållningssätt.

”Yoga för mig är en resa, att gång på gång lära känna sig på nytt i det enda konstanta, förändring. Att öva den acceptans och tillit som kommer med yoga är ovärdeligt för mig. Att ge sig hän till det som är och finna ro i det. Det läker.”

Therese har många års erfarenhet av yoga och meditation och är utbildad yogaterapueft (E-RYT 500). Hon leder gravidyoga, hatha för nybörjare och avancerad, yin, restorative och vinyasa. Nu sist utbildade hon sig även i myofacial avspänning. Bland hennes lärare finns Leslie Kaminoff, Kosta Miachin, Michelle Lam, Ina May Gaskin.

Laila Mustonen

Yoga för mig är när kropp och själ är i balans. Att stanna upp och känna vad kroppen vill och behöver för dagen och med det kunna påverka mitt mående positivt.


Livet är föränderligt och behoven varierar. En dag kan det passa med dynamisk yoga, mer kraftfullt och energiskt medan andra dagar fungerar bättre för lugna positioner i stillhet och meditation.


Effekterna är olika –  lugn och ro, avslappning, vitalitet, glädje eller en annan känsla. Jag är helt övertygad om att det finns något i yogan som passar alla och som kan förbättra livskvalitet.

Jag har gått min yogalärarutbildning (Multi Style RYT 200 p) på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Där har jag även gått andra utbildningar inom hälsa och friskvård.


Livet är ett lärande så med nyfikenhet funderar jag på vad nästa yogautveckling kan bli.