Den lilla studion med det stora hjärtat

Reiki Behandling

Reiki är en mjuk och holistisk behandlingsmetod vid till exempel stress, oro, fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en stund för både kropp och själ.

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar “må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem på samma sätt som tex akupunktur och akupressur. Reiki betyder universell livskraft och är en tusenårig handpåläggningsmetod med rötter från Japan. Genom en mjuk handpåläggning löser man upp spänningar och blockeringar i kroppen genom en överföring av energi.

Ulrica är utbildad i steg 1 och 2 och är van att jobba med energiflöden via yogan. Chakran, Meridianer /Nadis  och Auran.

Recensioner

Helena ” Jag har fått ynnesten att få uppleva en stunds healing och jag kan inte säga annat än wow. Om du är öppen och vill ge dig själv chansen att utforska ditt inre, boka in healing ”

Carina ”Tack för healingen du gav mig i morse. Jag har svårt att komma till ro rent allmänt men efter din healing kunde jag slappna av och komma till ro.”

Hur går behandlingen till?

Vi inleder behandlingen med en stunds samtal  där jag berättar lite om behandlingen och svarar på dina frågor.  Under själva behandlingen vilar du fullt påklädd och ombäddad med filt och kudde medan jag som Reikiutövare placerar mina händer på  eller ovanför kroppen. Behandlingen utförs helt i tystnad eller med lite lugn musik, du väljer. Vi avslutar med en stunds samtal. Efter en Reiki behandling är det bra att dricka mycket och ha en stund hemma för lugn reflektion.

Du kan även få behandling sittandes på stol, meddela vid bokning

Allmän information

Vart?
Yogashala Sundsvall, Esplanaden 18, Sundsvall

I våra lokaler finns en lounge, dusch, omklädningsrum och toalett samt en liten butik där vi säljer yogatillbehör och lite annat smått och gott.

Bokningsinformation
Boka tid och önskad tjänst i vårt bokningssystem

Betalning / Friskvård
Betalning via Swish på plats. Har du inte swish kontakta studion på info@yogashala.se i förhand. 
Behandlingen är godkänd som friskvård. Kvitto  kommer per mail.
Friskvårdsportal: Det går bra att köpa behandling  till ordinarie priser via Epassi & Wellnet. Kan ej kombineras med rabatterbjudanden.

Har du frågor eller funderingar?
Maila mig gärna på  info@yogashala.se eller ring 0760-21 96 22

Välkommen!

Ulrica Wedberg