Den lilla studion med det stora hjärtat

Ett liv i balans - Stresshantering

Workshop Lördagen den 25 mars kl. 09:00 -17:00

Vårt vardagliga livspussel räcker inte alltid till för oss, vi känner ofta att vår energi tar slut långt innan dagen gör det. Vad skönt det skulle vara om vi kunde ge oss själva fler timmar på dygnet så vi hann med allt vi vill göra.
På sätt och vis kan vi det också, genom att titta på vad som tar vår energi. Och då menar jag inte bara genom att vi har för många saker vi ”måste” göra utan också ”varför” vi gör dom. I min mening är ”varför” en mycket större orsak till utmattning och utbrändhet än att vi har för mycket att göra. När lärde vi oss att lyssna på oss själva och känna efter vad vi egentligen behöver.

Ett liv i balans är en dag där vi tillsammans utforskar vårt livspussel samtidigt som du får en chans att titta på ditt beteendemönster och din inre kritiker som kanske styr dig. Vi varvar frågor och samtal med meditation, andningsövningar och yoga och känner inåt. Förhoppningsvis hittar du en pusselbit som gör att du kan se på saker med andra ögon och du kan göra andra val i vardagen. Ett steg i taget på dina villkor.

Om Mia
Jag är utbildad skötare i grunden och har jobbat inom socialpsykiatrin i 11 år. Min erfarenhet av andra människor har gjort mig ödmjuk över deras livssituationer, att få vara en del av deras vardag och hitta deras nycklar till en bättre vardag. Min egna resa började när jag gick in i väggen 2006 och har därefter jobbat med mina beteendemönster på olika nivåer.
Yogans värld öppnade upp ett lugn som jag inte förstod fanns, ju mer jag yogade, andades och mediterade, desto mer fann jag mig själv. Jag har därför också utbildat mig till instruktör i både Hatha- och Yinyoga.

Lunch
Frukt och thé ingår under dagen. Vi kommer ha en lunchrast på 45 min där du kan välja att gå ut och äta eller ta med till studion, micro finns att värma mat i.

Klädsel
Kom i sköna kläder som du även kan göra mjuk yoga i.

Vart
Yogashala Sundsvall, Esplanaden 18, Sundsvall

Pris
795 kr

Bokningsinformation
Vi blir max 12 personer, lägst antal för kursstart är 4 st anmälda före 20 mars.

Betalning / Friskvård
Via bokningssystemet betalar du med kort direkt eller väljer ”på plats” dvs Swish. Sista betalningsdatum för kurser och workshops är senast 3 dagar före kursstart så väljer du ”på plats”  mailas Swishnumret till dig när vi börjar närma oss kursstart. Kvitto kommer per mail.

För frågor och funderingar om workshopen, vänligen maila mig på mia@parlaro.se

Varmt välkommen!

Mia Svensson
Pärlarö Wellness

Har du frågor eller funderingar? 
Kontakta oss  gärna  via mail eller telefon

E-post: info@yogashala.se eller mia@parlaro.se
Tel: 076-021 96 22