Den lilla studion med det stora hjärtat

Yogashala Sundsvall Yoga för män

Kurs - Yoga för män

Är du man och önskar bli lite rörligare, minska din värk eller sänka din stressnivå? 
Då borde du prova yoga.

I denna kurs kommer du få prova 2 olika yogaformer, YinYoga och MjukYoga. Båda formerna passar nybörjare och jag kommer guida dig genom allt nytt. Killar och män har ofta korta starka muskler och kan behöva längre tid på sig för att komma  in i positioner och stretch. Har du yogat tidigare landar du in i positionerna och får energi och gemenskap av gruppen.
Alla pass avslutas med avslappning och gongvila.

Båda yogaformerna är bra för personer som har fysiska arbetsuppgifter, tränar mycket bl.a löpning, för personer som känner sig allmänt stela av tex stillasittande jobb eller är i behov av återhämtning i en stressig vardag.

3 ggr Yinyoga

YinYogan är en lugn, meditativ yogaform där vi håller positionerna i ca 3-5 minuter. Genom att hålla kroppen i samma position under längre tid kommer vi åt faschian (som är en del av bindväven), leder, ligament och är känd för att kunna släppa djupt liggande spänningar i kroppen, stort fokus ligger på området runt höfter och ländrygg.

3 ggr Mjukyoga

MjukYoga är baserad på Kundaliniyoga men i mjukare tappning. De här 3 ggr kommer vi fokusera på rörelser som ökar rörlighet i rygg, nacke och axlar, ökar energin i kroppen samt prova andningsövningar och meditation.

Kursinformation

För vem?
För dig som är man, ung som gammal och är nyfiken på yoga, nybörjare eller van yogi.

Klädsel?
Mjuka kläder tex mjukisbyxor, t-shirt och en långärmad tröja till vilan, vi yogar barfota men ha gärna ett par strumpor med dig

Utrustning?
I lokalen finns alla tillbehör du behöver men önskar du ta med egen matta och filt går det bra. 

Vart?
Yogashala Sundsvall, Esplanaden 18, Sundsvall

Yogan utövas i en yogastudio, ett lugnt rum där mobiltelefonerna är avstängda och fokus ligger på den egna yogautövningen. I våra lokaler finns en lounge där vi serverar vatten och Yogitea, dusch, omklädningsrum och toalett samt en liten butik där vi säljer yogatillbehör och lite annat smått och gott.

Bokningsinformation
Vi blir max 12 personer, lägst antal för kurstart är 6 st anmälda
Vid kursbokning blir du automatiskt inbokad samma tid, varje vecka

Betalning / Friskvård
Via bokningssystemet betalar du med kort direkt eller väljer ”på plats” dvs Swish. Sista betalningsdatum för kurser och workshops är senast 3 dagar före kursstart så väljer du ”på plats”  mailas Swishnumret till dig när vi börjar närma oss kursstart. Kvitto kommer per mail.

E-passi: Det går bra att köpa kursen via Epassi

För frågor om bokning 
maila info@yogashala.se eller ring 0760-21 96 22